Alt i landsskabsarbejde & anlægsarbejde

F.J. Poulsen A/S har stor erfaring med anlægsopgaver, ny anlæg, renoveringer og haveanlæg af alle størrelser. Vi kan varetage opgaver både som hovedentreprenør, fagentreprise og som underentreprenør. Vi opererer i stor København, Nordsjælland, Midtsjælland, og henvender os til erhvervsdrivende, industri, kommuner, offentlige institutioner samt private kunder.

 

Efter at have eksisteret i 48 år med en trofast medarbejderstab, der ofte bliver hos os i mange år, kan vi med stolthed sige vi råder over en bred stab af kompetente medarbejder, som gør at ingen opgaver er for stor eller for lille for os. Vi har sat præg på Landskabet mange steder på Sjælland med projekter i forskellige størrelser.

 

Bl.a. Herlev Hospital, Fredensborg slotshave, Frederiksbergs Have ”vandfald”, Sø & åløb i Roskilde Bypark/havn, Ledreborg slotspark, og KaraNoveren i Roskilde.

 

Vores erfaring som hovedentreprenør på mange forskellige anlægsprojekter gør at vi har oparbejdet et godt samarbejde med flere dygtige underleverandørerne.
Vores formænd på pladserne har erfaring og kompetence til at tage beslutninger, der sikrer arbejdet glider på den bedst mulige måde.

 

At forme terræn til smukke og ofte naturtro kurver som arkitekten har tegnet, er landskabsentreprenørens fornemmeste opgave, der kræver stor præcision og erfaring, som vi har opbygget igennem mange år. Vores maskiner er udstyret med det nyeste inden for 3D systemer, der gør vi kan arbejde efter tegninger på næsten millimeter mål. Dette er ofte en stor hjælp ved b.la. LAR projekter og andre opgaver med høje krav til et ofte unikt resultatet.

 

Vi har enkelte ansatte med viden om planter udover det sædvanlige, som både arkitekter, kunder og planterne nyder godt af – da vi med den viden kan rådgive om hvad der vil fungere og have den ønskede effekt i det pågældende projekt.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere

Hvis du har en forespørgsel, eller gerne vil mere om vores kompetencer inden for landskab, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ingen forespørgsel er for stor eller for lille. 

Anlægsgartner