Beskæring klares af os – også i højderne

r din have ved at vokse dig over hovedet, vil det sikkert hjælpe på det hele at tilkalde en anlægsgartner til at klare beskæring af dine buske eller til at få fældet et eller flere træer.

Hos F.J. Poulsens Anlægsgartneri A/S kan vi tilbyde dig hjælp til alle former for beskæring, og vi kan også hjælpe dig med træfældning eller topkapning. Vi henvender os til private såvel som til erhvervsdrivende og offentlige institutioner, og vi opererer i områderne omkring Roskilde og Taastrup.

 

Alle former for beskæring og træfældning

Med vores brede stab af kompetente og uddannede medarbejdere er der ikke den opgave inden for beskæring, vi ikke kan håndtere. Vi udfører beskæring af alt fra buske og frugttræer til træfældning. Topkapning kan vi også klare.

Topkapning gør det muligt at bringe selv de mest besværlige træer ned uden risiko for at beskadige nærliggende huse eller andet. Når vi udfører topkapning foregår det med en certificeret klatrer. Uanset hvilken type af beskæring vi hjælper dig med, kan vi sørge for at al affald bliver bortskaffet. Ønsker du grenflis, kan vi også knuse grenaffald for dig.


Kontakt os gerne – det er uforpligtende
Hvis du har spørgsmål til beskæring, eller hvis du gerne vil have os til at se på et projekt eller en opgave hos dig, er du velkommen til at kontakte os. 

 

 

Beskæring
Beskæring
Beskæring